Ciska Vogelzang

Ik ben Ciska Vogelzang, woonachtig in Hommerts en moeder van 4. Ik werk als kinderkinesioloog in mijn praktijk vlakbij huis. Van jongs af aan heeft de ontwikkeling van kinderen mij enorm geboeid en nog steeds. Er is nog veel te leren en te ontdekken. Ik begeleid kinderen en ouders daar waar de ontwikkeling wordt verstoord door wat dan ook. Om kinderen weer te zien stralen, want dat doen ze als ze zich goed voelen. Daar doe ik het voor!

Ciska van der Veer

Mijn studie

Ik heb pedagogiek gestudeerd en naast mijn werk als eigenaar van een kleinschalige kinderopvangorganisatie heb ik de studie gevolgd tot kinesioloog. Nog steeds vind ik het leuk om cursussen en workshops te volgen, alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen.

Als moeder ervaar ikzelf hoe het is om kinderen te krijgen en op te voeden. Deze opgedane ervaring en kennis vanuit de opleiding gebruik ik nu om workshops te geven aan leerkrachten en ouders over bewegend leren. Zo krijgt mijn hulp aan de ontwikkeling van kinderen een groter bereik.

Het bewuste én onderbewuste

Als kindercoach werk je vanuit het bewustzijn. Kinesiologie geeft de mogelijkheid ook te kijken naar wat onderbewust leeft. Een probleem of klacht heeft soms een oorzaak die wij niet weten, maar ons lijf weet het wel. De wijsheid in jezelf geeft aan wat je nodig hebt om te zijn wie je werkelijk bent. Door deze twee werkvelden te combineren heb ik alles in huis om kinderen te helpen en te ondersteunen.